Đề thi toiec năm 2008

101. Having returned from a long business trip Mr. Thompson was advised to rest throughout the _______ of the week. (A)Remaining (B) remain (C) remainder (D) reminder 102. Should you find _______ able to rectify this situation, we would be pleased to hear from you. (A)You (B) your (C) yourself (D) yours 103. Dr. Hiroki arrives at 10:30 A.M. and is expecting a representative from our office to meet _____ in the baggage claim area. (A)Him (B) himself (C) theirs (D) them 104. Mr. Jefferson definitely needs to improve _______ knowledge of English grammar before thinking of teaching the students. (A)himself (B) his (C) him (D) he 105. _______ still prefers to have his business luncheons in small, informal places rather than at more formal places. (A)Yourself (B) your (C) yours (D) you

doc7 trang | Chia sẻ: franklove | Lượt xem: 3061 | Lượt tải: 1download
Bạn đang xem nội dung tài liệu Đề thi toiec năm 2008, để tải tài liệu về máy bạn click vào nút DOWNLOAD ở trên
Having returned from a long business trip Mr. Thompson was advised to rest throughout the _______ of the week. (A)Remaining (B) remain (C) remainder (D) reminder Should you find _______ able to rectify this situation, we would be pleased to hear from you. (A)You (B) your (C) yourself (D) yours Dr. Hiroki arrives at 10:30 A.M. and is expecting a representative from our office to meet _____ in the baggage claim area. (A)Him (B) himself (C) theirs (D) them Mr. Jefferson definitely needs to improve _______ knowledge of English grammar before thinking of teaching the students. (A)himself (B) his (C) him (D) he _______ still prefers to have his business luncheons in small, informal places rather than at more formal places. (A)Yourself (B) your (C) yours (D) you Once you have experienced MDPIXX you probably may want to give _______ feedback and propose improvements. (A)Our (B) us (C) ours (D) ourselves As Independent Financial advisers we are able to offer _______ clients advice on products from every financial product provider in the UK. (A)Us (B) our (C) ourselves (D) ours This handbook has been designed to offer _______ advice and some suggestions to you. (A)Us (B) our (C) ourselves (D) we If you are not currently a client of _______, and you'd like to find out more about what we can offer, please call one of our offices to obtain information on how to become a new client. (A)Us (B) ours (C) ourselves (D) we I deeply appreciate that honor of being asked to review work as valuable as _______. (A)You (B) yourself (C) yours (D) your This small business guide is intended to serve as a roadmap for _______ starting a business. (A)Successful (B) successfully (C) succeed (D) success _______ experienced significant growth in Western Europe, the company is planning to expand operations in Eastern Europe. (A)To have (B) have (C) had (D) having We are offering Graduate positions _______ students who are currently completing their final year and would like to begin work in the next calendar year. (A)With (B) as (C) For (D) in We provide a range of services _______ to meet the specific industry and market dynamics our clients face. (A)Design (B) to design (C) designing (D) designed Shortlisted candidates will be contacted within 2 weeks of the closing date _______ an interview. (A)To arrange (B) arranging (C) arranged (D)arrange _______ in 1840, JBWere is one of the longest-established and largest financial services firms in Australasia. (A)Found (B) founded (C) founding (D) to find Competition between landlords means rental levels _______ and are unlikely to rise in the coming quarter. (A)has stabilized (B) have stabilize (C) have stabilized (D)has stabilizing 53 per cent of people _______ believed the housing boom would continue next year, with 19 per cent expecting further double-digit growth. (A)Will survey (B) Surveying (C) have surveyed (D) surveyed If you have trouble ______ connected, call our customer service number 1-800-777-7878. (A)To get (B) getting (C) gets (D) get Google reserves the _______ to modify, suspend or discontinue the Service with or without notice at any time and without any liability to you. (A) recommendation (B)right (C) suggestion (D) way An important step in the small business startup process is deciding whether or not _______ into business at all. (A)Go (B) going (C) to go (D) goes The fire and evacuation plan will work successfully _______ an adequate communication system is set up within the building. (A)Only if (B) despite (C) as well (D) however Confirmation of dates will be announced on September 2008, and if dates change, deposit will be ________. (A)conserved (B) reimbursed (C) reserved (D) exchanged To _______ the preparation of rooms for new arrivals, guests are requested to vacate their rooms by 10 am on the day of departure. (A)Extend (B) offer (C) facilitate (D) accommodate Please be aware that the prices listed in this brochure are _______ to change without any notice. (A)Subjected (B) subjective (C) subject (D) subjectively Residents are asked to fill out and return the questionnaire _______ in the provided postage-paid envelope. (A)carelessly (B) promptly (C) variously (D) recently We are urgently seeking logistic staff and only ______ with experience in Oil and Gas companies will be processed. (A)This (B) which (C) whose (D) those Some suggested _______ for Brazil are detailed below, and depending on the amount of time you have to spend in the country, your choice can include quite a lot of activity. (A)Circuit (B) position (C) itinerary (D) pattern _______ going online in 1998, MagazineCity.Net has served tens of thousands of customers without a single case of a shopper’s personal information or credit card data being leaked. (A)while (B) since (C) before (D) when This modern property has benefited from ________ renovation and modernization by the present owners and is offered in fantastic condition. (A)Matured (B) substantial (C) consumable (D) producing Choosing the right location for your business can be a _______ factor in its success or failure. (A)Majority (B) Energetic (C) major (D) marginal Some of the disadvantages of electric cars are that the autos are expensive, are _______ slow, and require constant recharging. (A)Nearly (B) closely (C) promptly (D) relatively Advice on treatment or care of an individual patient should be obtained _______ consultation with a physician or trained health care practitioner. (A)For (B) by (C) through (D) as The local government buys _______ products and services it needs from suppliers who meet certain qualifications. (A)Many of (B) many the (C) almost (D) many of the Materials developed by SBA are not copyrighted and may be reproduced _______ further permission. (A)For (B) as (C) about (D) without All orders are fully cancelable _______ the cancel request is received within 48 hours of the time the order is placed. (A)In the time of (B) as long as (C) for the period of (D) concerning Many web sites use Secure Sockets Layer (SSL) technology to encrypt the credit card information that you _______ over the Internet. (A)Are send (B) has been sent (C) send (D) sending If you need technical support for the products then please contact the _______ or service provider directly. (A)Manufacture (B) manufacturer (C) manufacturing (D) manufactured To receive these great price please call (940)723-6631 and ask _______ to one of our trained Internet salesmen. (A)Speak (B) speaking (C) to speak (D) speaks Most of the information available from the Web site may be freely downloaded and reproduced, _______ the content has not been changed or modified. (A)provided (B) nevertheless (C) despite (D) however Dear John Mayer, It is with reluctance I inform you that, _______ conditions improve measurably, ABC will have to terminate your employment. 141. If whatever unless about Personnel performance and productivity rates have shown _______ declines in the past six month period. 142. Steadily steady steadiness steadying Frankly, unless improvement is observed, ABC will need to take drastic measures. To be realistic, we estimate that such improvement will take a minimum of three months to become visible. _______ your excellent performance record in the past, there is no reason to assume anything but success. 143. In case given unless even so Sincerely, Dear Siobhan Donaghy, Because of the extreme slowness of your payments over the past two years, we can ______ extend credit to you. 144. Any longer no longer longer that not longer We have discussed this time and time again, but to no avail. Starting today, all sales will be cash-with-order. We will be happy to continue serving you under these conditions. You can expect the same quality of merchandise and same fast service - and our super fast emergency service. We do expect you to _______ regular payments on your present balance. 145. Take do have make Appropriate collection or legal action will be taken if your delinquency _______. 146. Will continue continued continues have continued. Sincerely, Response to Complaints Dear Lucy Kellaway, Thank you for taking the time to contact ABC Company to explain the concerns you are experiencing with your software. We regret any inconvenience you have experienced and assure you that we are anxious to _______ you as a satisfied customer. 147. Remind Remain Retain Resume A summary of your concern _______ to our support department. 148. Has sent Have been sent Have sent has been sent If you need further assistance, you may recontact us at 888-888-8888. To help us _______ you more quickly in the future please reference the above file number. 149. Observe Conserve Serve Reserve Thank you for giving us the opportunity to assist you. Sincerely, Dear Mr. Lee It is with reluctance that I’m submitting this letter. Although my time with UPI Corp. has been, on the whole, _______ and productive, for quite a while now I have become less and less satisfied with the work situation. 150. Satisfy Satisfied Satisfying Satisfies The direction of the company, the group _______ I work, and the new targets and the methods of accomplishing 151. Which In where In which Whenever them are making it increasingly difficult for me to feel that I’m contributing sufficiently. Therefore, it is with regret that I ask you _______ this as my resignation from UPI Corp. effective November 11. 152. accept to accept have accepted accepting Sincerely, 101. (C) 102. (C) 103. (A) 104. (B) 105. (D) 106. (B) 107. (B) 108. (B) 109. (B) 110. (C) 111. (B) 112. (D) 113. (C) 114. (D) 115. (A) 116. (B) 117. (C) 118. (D) 119. (B) 120. (B) 121. (C) 122. (A) 123. (B) 124. (C) 125. (C) 126. (B) 127. (D) 128. (C) 129. (B) 130. (B) 131. (C) 132. (D) 133. (C) 134. (D) 135. (D) 136. (B) 137. (C) 138. (B) 139. (C) 140. (A) 141. (C) 142. (B) 143. (B) 144. (B) 145. (D) 146. (C) 147. (C) 148. (D) 149. (C) 150. (C) 151. (C) 152. (B)
Tài liệu liên quan